Weet je dat jij en je organisatie eigenlijk een volgende stap moeten zetten? Je vraagt je echter af hóe je dat doet. In het verleden zijn prachtige plannen gestrand, maar nu wil je het anders aanpakken.

In het voorjaar én in het najaar van 2017 organiseert INEKE WALRAVENS een eendaagse masterclass Successen realiseren. Voor managers en directeuren die het maximale uit hun organisatie en uit zichzelf willen halen. Tijdens deze dag ben ik gastspreker en zal ik (wetenschappelijke) inzichten geven over gedrag, en vooral praktische en direct bruikbare handvatten aanreiken.

Herken je een van de volgende managementthema’s, of hoor je jezelf dit wel eens zeggen:
1. Er zit veel meer in de organisatie dan er nu uit komt. De strategische doelen mogen wel wat ambitieuzer.
2. De markt verandert in hoog tempo en ondertussen halen we de begroting maar ternauwernood (of helemaal niet).
3. We hebben wel een team, maar of we dat ook zijn?

Het kan ook anders. Als het goed loopt in een organisatie is het volop genieten. Er wordt overlegd, feedback gegeven en gelachen. Collega’s dagen elkaar voortdurend uit. Iedereen draagt bij aan de strategie en resultaten worden vanzelfsprekend gehaald.

Wil je ook veel meer resultaten boeken dan je tot nu toe is gelukt? Ben je er aan toe om jouw organisatie te laten uitblinken? Reserveer dan nu hier één van de slechts 10 plaatsen.

In één dag leer je:
1. Hoe je jouw strategie wél krijgt geïmplementeerd.
2. Hoe je medewerkers kunt mobiliseren voor jouw plannen.
3. Hoe er voor elke uitdaging een creatieve oplossing is.
4. Wat jouw persoonlijke succesfactoren zijn voor maximale invloed.

Managementtheorieën worden werkelijkheid. Centraal staat jouw eigen casus. Het onbehaaglijke gevoel dat je te weinig grip hebt, verdwijnt. Je gaat vol energie naar huis met handreikingen hoe je het wél voor elkaar krijgt. Uitblinken kun jij ook!

Vooraf gaat Ineke een uitgebreid gesprek met je aan, om er voor te zorgen dat jouw specifieke vragen zeker aan bod komen. In het coachingsgesprek ná deze masterclass kijkt Ineke samen met jou naar jouw actieplan.

Bepaal zelf de datum! Meld je hier aan en Ineke neemt contact met je op voor een geschikte dag. De investering bedraagt € 1.295,- ex BTW, inclusief lunch en afrondend coachingsgesprek. De locatie is de Rode Olifant in Den Haag.

Meer weten over Ineke? klik hier

Voorproefje van de masterclass? Klik hier voor een korte film